Είπαν για εμάς.." Η κυρία Ξιούφη είναι αξιοθαύμαστη. Στο πρόσωπό της βρίσκεται η κατάρτιση και σοβαρότητα που αρμόζει σε έναν γιατρό, συνάμα με την γλυκύτητα και ανεμελιά που αναζητούν στις συντροφιές τους τα παιδιά. Υπήρξε πάντα παρούσα σε όλες τις άσχημες στιγμές μας, ημερήσιες και μεταμεσονύκτιες, και με τις συμβουλές και την ψυχραιμία της ξεπεράσαμε δύσκολες καταστάσεις ...Μία εξαιρετική επιστήμονας!!! "

Μαρία Μακαβού


" Μια εξαιρετική επιστήμονας αλλά και ένας εξαιρετικός άνθρωπος!!
Με σοβαρότητα, σύγχρονες γνώσεις και αντιλήψεις, είναι πάντα παρούσα σε κάθε ανησυχία και προβληματισμό."

Annie Bantella


" Είναι εξαιρετική στη δουλειά της αλλά και σαν άνθρωπος!!!Έχει πολλές γνώσεις κ είναι ενημερωμένη για όλα όσα έχει να κάνει με τα παιδιά μας ακόμα και για τις μαμάδες σε πολλά θέματα,συνεννοήσιμη,καθησυχαστική,η βοήθειά της πάντα πολύτιμη!!!Είναι υπέρ και συμβουλευτική για τον θηλασμό,γλυκιά και ήρεμη με τα παιδάκια,είναι άξια εμπιστοσύνης!!!Χαίρομαι πολύ που την έχω γνωρίσει,την εκτιμώ και την συστήνω ανεπιφύλακτα!!! "

Φλώρα Αρμένου


" Πολύ καλή γιατρός, ευγενική και πολύ προσεκτική στη δουλειά της. Μας βοήθησε πάρα πολύ με το πρόβλημα της μικρής μου και όλα πήγαν πολύ καλά. Πολύ σημαντικό επίσης είναι ότι σε καθησυχάζει και σου εξηγεί τα πάντα με πολλή λεπτομέρεια.."

Tasoula Stergioula


" Εξαιρετική και σαν γιατρός και σαν άνθρωπος. Εμένα προσωπικά με βοήθησε πάρα πολύ στο θέμα του θηλασμού. Απλά χαρισματική."

Dimitra Pagwna


" εξαιρετική επιστήμονας !
-Άψογα καταρτισμένη και ενημερωμένη σε κάθε νέο ιατρικό δεδομένο.
-Πολύ σωστή στις διατροφικές καθοδηγήσεις που δίνει στα παιδιά .
-Παρέχει τις ιατρικές της γνώσεις ,συμβουλές , καθοδήγηση και συμπαράσταση 24 ώρες το 24ωρο .
-Υπεροχο ιατρείο ,καινούριο ,πεντακάθαρο με σύγχρονα ιατρικά μέσα και πάρα πολλά παιχνίδια ώστε να χαίρονται τα παιδιά! "

Στέλλα Σιώκου


" Η Δεσποινα Ξιουφη ειναι εξαιρετικη παιδιατρος με ανθρωπια κ συναισθημα κ παντα σε ετοιμοτητα να δωσει τα παντα στο παιδι να το φροντισει με τον καλυτερο τροπο κ να ερθει κοντα του οπως επισης κ στους γονεις που με τον καλυτερο τροπο κ αγαπη τους καθυσηχαζει δινοντας οδηγιες να περασει οσο πιο ανωδυνα γινεται οτι συμβαινει.. Σ ευχαριστουμε Δεσποινα να εισαι γερη κ να σου δινει ο Θεος υγεια κ δυναμη να σ εχουμε κοντα μας

ΛΕΝΑ ΑΓΟΥΛΑ


" Άψογη επαγγελματίας, φιλικός και ζεστός χώρος αναμονής. Λόγο εμπειρίας από πολλούς παιδιάτρους, σε πολλά μέρη της Ελλάδος, η Δέσποινα είναι από τους κορυφαίους! Από τους λίγους που σηκώνουν και τα τηλέφωνα οπότε και να καλέσεις."

Zisis Vatianis


" Κορυφή!!!!!!!"

Kolovos Glass


" Εξαιρετική γιατρός και ανθρωποσ πάνω από όλα..οι γνώσεις και η εμπειρία τησ κερδίσαν αμέσως την εμπιστοσύνη μας.. πολλές γνώσεις που αφορούν όχι μόνο τα παιδιά αλλά και την μαμά."

Fofi Karagianni


" Καταπληκτική και εξαιρετική παιδίατρος ότι χρειαστείς σε βοηθάει πάρα πολύ την βρίσκεις πάντα υπέροχος άνθρωπος και με πολύ αγάπη για τα παιδιά!!!"

Maria T.


" Εξαιρετική και "διαβασμένη" παιδίατρος."

Michalis Arabatzis


" Εξαιρετική επιστήμονας και γιατρός! Επιμέλεια, γνώση και αίσθημα ευθύνης τα χαρακτηριστικά της. Ένα κεφάλαιο στο χώρο της υγείας για την κοινωνία της Χαλκιδικής!"

Katerina Katerina


" Εξαιρετική επιστήμονας! Θετικός άνθρωπος, με πολλή αγάπη για αυτό που κάνει!!!"

Αθανασία Τζιτζιρίκα